вівторок, 26 вересня 2017 р.

Винуватців на чисту воду! Одеська трагедія

Одеська трагедія не може залишити байдужими навіть найчерствіших людей. Світла пам'ять цим маленьким діткам 😞 Які загинули через гроші та корупцію!
Обурює в цій ситуації те, що за грати потрапили тільки ті люди, котрі мають найменше грошей: директор і вихователька (сирота, яка крім свого нареченого має тільки меншу сестру)
Якщо вина директора є зрозумілою, то вина виховательки (яка на момент пожежі була 3 тижні як звільнена) змушує говорити.
ПЕРШИМИ, ХТО МАЄ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЦЕ ФІРМА, ЩО БУДУВАЛА ЦЕЙ ТАБІР! ДЕ ЦІ ПІДРЯДНИКИ? ПІД ЯКОЮ ВЛАДОЮ ХОВАЮТЬСЯ? В РУКАХ ЯКОГО ДЕПУТАТА ЧИ ПАРТІЇ КИПЛЯТЬ ГРОШІ ОМИТІ КРОВ’Ю  ДІТЕЙ І СЛЬОЗАМИ БАТЬКІВ? КОРУПЦІЯ!!! В еру інформаційних технологій будь-кого можна легко знайти. Чому ж про цю фірму, підрядників чи як там вони називаються – МОВЧАТЬ?
Вони повинні потрапити за грати в першу чергу
І Ще одна організація, яка МУСИТЬ нести відповідальність – Це комісія прийомки табору до початку сезону. Як ви могли підписати документи – «все добре, починайте роботу»??? Навіть коли оплачується штраф, ви повинні через певний час прийти і перевірити чи виправили всі порушення, а не зробити
Це ДЛЯ ГАЛОЧКИ!!!
Викладаю свій список тих, хто МУСИТЬ бути за гратами:
1. Фірма, яка отримала гроші за будівництво табору
2. Комісія прийомки.
3 Директор.
Згодні? ставимо лайки, робимо репости. Чим більше людей говоритиме про проблему, тим скоріше справжні винуватці опиняться за гратами!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар